fbpx
Підберіть мені тур
м. Ужгород, вул. Фединця 35 (вхід зі сторони вул. Підгірна 26)
jacktravel.tour@gmail.com
Підберіть мені тур

Каппадокія – край скель та повітряних куль

Одним із «інстаграмних» місць у Туреччині по праву вважається Каппадокія.

Відпочинок у Каппадокії

Каппадокія – край скель та повітряних куль

Одним із «інстаграмних» місць у Туреччині по праву вважається Каппадокія. Це регіон, який поєднує кілька міст і поселень і славиться своїми неймовірними ландшафтами. Місцевість тут скеляста, з долинами, вулканами та кам’яними стовпами – часом туристові починає здаватися, ніби він потрапив на іншу планету. А ще ця визначна пам’ятка в Туреччині приваблює своїми печерними містами та прогулянками на повітряних кулях. Відпочинок у Каппадокії набирає величезної популярності серед наших туристів.

Каппадокія – як дістатися?

Найзручніший варіант – літаками. З Києва та інших великих українських міст регулярно ходять рейси на Стамбул та Анкару, а звідти – в Кайсері. Переліт внутрішніми авіалініями займає близько 1:00. Для тих, хто цікавиться, як доїхати до Каппадокії більш економно, з Анкари та Стамбула є автобусні рейси до Гереме та Невшехіра.

Також у Кайсері є залізничний вокзал, кура регулярно прибувають поїзди з великих турецьких міст, але це найзручніший варіант, оскільки їхати доведеться довго (близько 18 години від Стамбула). Можна також взяти машину напрокат, або купити готовий екскурсійний тур до Каппадокії, якщо ви відпочиваєте на одному з курортів Туреччини.

Що подивитись?

Питання, що робити в Каппадокії, у туристів не виникає – цей край пропонує безліч розваг:

На останньому пункті зупинимося трохи докладніше, адже це, по суті, «візитна картка» Каппадокії. Щоранку в небо злітає не менше 50 повітряних куль, при цьому сезонність значення не має – зрідка можуть скасувати через погану погоду.

Вартість польоту залежить від часу та кількості пасажирів у кошику, але в середньому обходиться приблизно в 90 доларів. І ці гроші цілком виправдовують себе, оскільки емоції під час прогулянки просто неймовірні. Куля піднімається на висоту 1000 метрів, звідки відкривається краєвид на всю Каппадокію з її вулканами та скелями.

Хочете відвідати Каппадокію?

Просто залиште заявку!

Подібрати тур

Коли краще їхати?

Каппадокія прекрасна цілий рік, незалежно від сезону. Найвдалішим часом для покупки туру в Каппадокію вважаються весняні та осінні місяці. Навесні тут цвітуть дерева та співають птахи, проводиться фестиваль повітряних куль та музичні концерти у печерах. Влітку не так спекотно, як на морських курортах є багато відкритих басейнів для купання.

Восени в Каппадокії досить м’яка та комфортна для прогулянок погода, а ще вдалий час для дегустації місцевого вина. Зима в Каппадокії приваблює лижників – у Кайсері обладнаний спуск із вулкана Ерчієс. А засніженими скелями можна милуватися нескінченно.

Яку їжу краще спробувати?

На питання про те, що робити у Туреччині, досвідчений мандрівник відповість – є! Кухня Каппадокії відрізняється від традиційної турецької, але не менш яскрава. Насамперед це страви в тандирі: тушковане м’ясо, баранячий кебаб, страви в горщиках, баклажани в різних видах.

Задалися питанням, що подивитися в Туреччині? Сміливо вирушайте до Каппадокії, а спланувати тур мрії вам допоможе наша туристична агенція Jack Travel!

Рекомендуемые статьи этой категории

Підберемо тур з найкращою ціною!

Відпочинок з Jack Travel – маленький секрет для здійснення великих планів!

Бажаєте підібрати тур?
Кращі пропозиції по оптимальним цінам
за 3 кроки
1
2
3
Де Ви хочете відпочити?
Далі

Яка дата вильоту Вам будет зручна?


Далі

Будь ласка, залиште Ваші контактні дані, щоб ми могли зв'язатися з Вами

Відправити

Як це зробити?
Відправити заявку на підбір туру.
Наші тревел-експерти знайдуть для Вас найкращі тури.
Вам залишається тільки вибрати тур.
Що ми Вам гарантуємо?
Економію часу і сил.
Професійна робота кращих спеціалістів компанії Jack Travel.
Величезний вибір цікавих пропозицій в будь-який куточок світу.
Економія коштів – безкоштовна послуга.
Подружимось?
З нами – завжди цікаво, захоплююче і весело.
Підписуйтесь на наші сторінки –
і насолоджуйтеся життям разом з нами!