fbpx
Підберіть мені тур
м. Ужгород, вул. Фединця 35 (вхід зі сторони вул. Підгірна 26)
jacktravel.tour@gmail.com
Підберіть мені тур

Пляж Капуташ – ідеальні краєвиди у Туреччині

Пляж Капуташ приваблює найчистішою бірюзовою водою та розкішним гористим краєвидом.

Пляж Капуташ

У багатьох Туреччина асоціюється з «ледачим» відпочинком на пляжі при готелі, який іноді розбавляється їжею та анімацією. Насправді ж, якщо вийти за межі готелю, трапляються дива. Одне з них – пляж Капуташ, що приваблює найчистішою бірюзовою водою та розкішним гористим краєвидом. Ця пам’ятка в Туреччині поки що не сильно «заїжджена» туристами. І тому тут можна провести незабутній день на лоні природи, у тиші та спокої.

Чому варто їхати на Капуташ?

Цей пляж по праву вважається одним із найкрасивіших у Туреччині. Він заховано в ущелині між високими горами, і раніше сюди можна було дістатися тільки морем. Сьогодні ж, повз пляж проходить траса, від якої потрібно спуститися сходами.

Головна краса Капуташа – у тому, що він практично дикий і тому не перенасичений туристами. Іноді тут взагалі практично немає людей, оскільки до Туреччини їдуть переважно по пакетний відпочинок – коли все близько і продумано. Готельів поблизу немає, барів та ресторанів теж. Тільки велич природи та безтурботність!

Чому Капуташ має стати обов’язковим пунктом списку «що подивитись у Туреччині»? На те є кілька причин:

Сам пляж невеликий – довжина 200 метрів та ширина 50 метрів. Це місце – справжній рай інтроверта. Тут немає настирливих продавців, нахабних бич-боїв, продавців різних послуг. І найголовніше – на пляжі не багатолюдно!

Як дістатися від найпопулярніших курортів?

Капуташ знаходиться між містечками Каш (20 км) і Каклан (7 км). Якщо їхати сюди з популярних курортів, то найближче знаходиться Фетхіє/Олюденіз – за 85 км. Від інших відстань така:

Найкращий варіант – взяти машину напрокат. Але можна дістатися і рейсовим автобусом. Ходять прямі рейси з Фетхіє, Даламана, Анталії, Кемера. Або ж доїхати до Каклана або Каша, а там пересісти на будь-який маршрут, що йде трасою D400. Важливо сказати водієві, щоб зупинив на Капуташі, а далі доведеться подолати 192 щаблі – і ви в раю!

Хочете відвідати пляж Капуташ?

Просто залиште заявку!

Подібрати тур

Що потрібно врахувати, вирушаючи на Капуташ?

Пляж знаходиться у досить затишному місці, тому звичної для пакетного туриста інфраструктури тут не буде. Краще запастися водою та їжею заздалегідь, щоб не залишитися голодними. Щоправда, останніми роками на пляжі почали відкриватися невеликі кафешки, але вибір там невеликий.

Їхати в розпал літньої спеки – не найкраща ідея, оскільки за такої погоди подолати 192 сходинки буде непросто, особливо вгору. Для поїздки краще вибирати будній день, оскільки Капуташ має успіх у місцевих – вони люблять приходити сюди сім’ями з дітьми. Тож якщо хочете самотності – вибирайте розпал робочого тижня. Взагалі, навіть у високий сезон тут не багатолюдно, тож найкраще приїжджати у квітні-травні або вересні-жовтні: і м’яка погода, і відпочиваючих небагато.

Якщо ви приїхали у відпустку і не знаєте, що робити в Туреччині, крім перебування в готелі – обов’язково поїдьте на цей пляж! Подорож залишить яскраві враження – не дарма це місце називають турецькими Карибами!

Рекомендуемые статьи этой категории

Підберемо тур з найкращою ціною!

Відпочинок з Jack Travel – маленький секрет для здійснення великих планів!

Бажаєте підібрати тур?
Кращі пропозиції по оптимальним цінам
за 3 кроки
1
2
3
Де Ви хочете відпочити?
Далі

Яка дата вильоту Вам будет зручна?


Далі

Будь ласка, залиште Ваші контактні дані, щоб ми могли зв'язатися з Вами

Відправити

Як це зробити?
Відправити заявку на підбір туру.
Наші тревел-експерти знайдуть для Вас найкращі тури.
Вам залишається тільки вибрати тур.
Що ми Вам гарантуємо?
Економію часу і сил.
Професійна робота кращих спеціалістів компанії Jack Travel.
Величезний вибір цікавих пропозицій в будь-який куточок світу.
Економія коштів – безкоштовна послуга.
Подружимось?
З нами – завжди цікаво, захоплююче і весело.
Підписуйтесь на наші сторінки –
і насолоджуйтеся життям разом з нами!